Allesdruk.nl

Mandje  

(leeg)

Productgroepen

Nieuwsbrief

LiveZilla Live Help

Hoe te bestellen


1. Account Aanmaken
Om te kunnen bestellen op Allesdruk.nl dient u zich te registreren. U kunt hier een account aanmaken. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan het aanmaken van een account. Het voordeel van een account is dat u wanneer u wilt bestellen enkel een email en wachtwoord hoeft op te geven, vervolgens worden u opgeslagen adres gegevens gebruikt bij bestellingen en hoeft u niet opnieuw uw factuuradres, afleveradres en klantgegevens in te voeren. Daarnaast worden uw facturen ook bewaard in uw account en kunt u altijd makkelijk uw gegevens terugvinden.

2. Product selecteren
In de webwinkel vindt u in de linker kolum onze productgroepen met daarin de producten. De indeling van de producten zijn in de volgende volgorde: Productgroep - Formaat - Gewicht in gram - Laksoort - Leveringstijden. Zodra u een product heeft gevonden die u wilt kopen, drukt u op de knop "bestellen".

3. Kopen
Zodra u bij een product op "bestellen" heeft gedrukt komt u in de afreken omgeving terecht. Daar krijgt u een overzicht van de geselecteerde producten die u wilt kopen. Als de gegevens kloppen, drukt u op "volgende". Log nu in met uw accountgegevens (emailadres en wachtwoord) en druk op "login". Vervolgens selecteerd u het aflever en factuur adres. Druk vervolgens op "volgende" en selecteer de vervoerder. U kunt kiezen uit ophalen in onze vestiging te Zwolle, normale verzending en spoedverzending. Kies uit vooruit betalen of voor een factuur. Bevestig uw bestelling en uw aankoop is gereed. Vervolgens krijgt u een bevestigingsemail met daarin uw bestelling.

4. Bestanden uploaden
Zodra u bestelling voltooid is, krijgt u een email met daarin een link waar u uw bestanden kunt uploaden. U kunt uw bestanden ook uploaden via de link "aanleveren" helemaal rechts in ons menu. Zodra de bestanden bij ons binnen zijn, controleren wij deze GRATIS op juistheid, mochten er fouten of onjuistheden in staan dan nemen we contact met u op zodat deze fouten nog hersteld kunnen worden.
     
         


HomeHome

Mijn Account

E-mail:

Wachtwoord:


Nog geen account?
Advertising
Aanbiedingen
Advertising
Advertising
Advertising