Allesdruk.nl

Mandje  

(leeg)

Productgroepen

Nieuwsbrief

LiveZilla Live Help

Leveringen in Nederland

Voor alle verzendingen binnen Nederland, geldt een franco regeling. Dit houdt in dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht of andere verbogen kosten. De bedragen die u voor de producten betaald zijn de enige kosten.


Verzendingen in Nederland

De meeste verzending in Nederland zullen verstuurd worden via UPS en TNTpost.

Alle verpakkingen worden per koerier aangeboden en na verzending zal een leverdatum en indien mogelijk tijdstip worden doorgegeven per email.

upsLeveringen buiten Nederland

Leveringen naar het buitenland, zijn moeilijk vooraf te bepalen en te berekenen. Daarom vermelden wij geen verzendkosten naar het buiteland en zullen wij deze achteraf bepalen.

Zodra een buitenlandse bestelling bij ons binnenkomt zullen de meest voordelige en veilige verzend methode en leverancier zoeken en een factuur nasturen voor het verzenden. Indien u vanuit het buitenland wilt bestellen, maar eerst de verzendkosten wilt weten, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice  en wij zullen de kosten voor u uitzoeken. Vervolgens kunt u bepalen of het interessant is om te bestellen.


Verzending buiten Nederland

De meeste verzendingen buiten Nederland zullen verstuurd worden via UPS, DHL en TNTpost. In de meeste gevallen zal een track&trace nummer worden aangeleverd. We leveren deze track& trace nummer aan per e-mail, zodra uw pakket verzonden is.HomeHome

Mijn Account

E-mail:

Wachtwoord:


Nog geen account?
Advertising
Aanbiedingen
Advertising
Advertising
Advertising